Terapii Intravenoase

Terapia Intravenoasă - Detox & Recovery

Pornind de la abordarea holistică a stării de sănătate, ne-am gândit să vă oferim cele mai inovatoare terapii pentru menținerea și îmbunătățirea stării de sănătate, de wellbeing. Tratamentele regenerative și antiaging, sau mai bine zis, PRO-aging (să îmbătrânești frumos și într-un mod natural, sănătos) sunt tratamentele pe care le abordăm tot mai mult în clinică, dorind în permanență să participăm la starea de bine a pacienților noștri, prin abordări terapeutice și tehnici inovatoare, la cele mai înalte standarde.


Perfuziile intravenoase (IV) sunt o opțiune foarte bună în completarea tratamentelor de wellbeing, introducând direct în circulația sangvină fluide, electroliți, vitamine, aminoacizi esențiali și alte substanțe necesare proceselor metabolice din organism, oferind astfel beneficii majore în prevenție, recuperare și regenerare celulară.

Chiar dacă perfuziile IV nu sunt gândite să înlocuiască aportul oral, ele servesc ca suplimente sau soluții alternative pentru a rehidrata  și a compensa rapid deficitul de nutrienți, restabilind  echilibrul organismului și menținând starea de sănătate, de energie, frumusețe și tinerețe.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră în a vă echilibra organismul cu vitamine și nutrienți, am conceput o serie de tratamente perfuzabile, cu o compoziție complexă și personalizată, în funcție de necesități.

ENERGY MAX


Un stil de viață intens vă poate depriva corpul de nutrienții esențiali și vitamine, astfel vă veți simți obosiți și lipsiți de energie. Acest amestec, care stimulează energia, este conceput pentru a combate oboseala și pentru a ajuta la creșterea nivelului general de energie, promovând în același timp claritate mentală.

Ingrediete:
NaCl 0,9% 500ml
Vitamina C 4g
Aminoacizi ( Arginina, Taurina)
Glutation 1200 mg
Vitamina B1,B2 si B6
Vitamina B12 intramuscular
Magneziu


ENERGY MAX PLUS


Boostere suplimentare:
Zinc
Coenzima Q10
Seleniu
Carnitină
Glutation 3000 mg
Vitamina C 7,5gr


Beneficii


Creșterea nivelului de energie
Vigilență crescută
Creșterea puterii de concentrare
Îmbunătățirea memoriei
Crește buna dispoziție
Detoxifierea organismului


Indicații


Oboseală cronică
Perioada de suprasolicitare intelectuală
Diferența de fus orar
Examene dificile
Activitați fizice și intelectuale solicitante
Sport intens

PERFECT SKIN


Hidratează-ți pielea din interior și las-o să strălucească cu acest amestec complex de vitamine, oligoelemente și aminoacizi. Concepută pentru regenerarea celulelor și  a promova efectul anti-îmbătrânire, această perfuzie "luptă" împotriva radicalilor liberi și  ajută la furnizarea nutrienților esențiali, pentru a revitaliza și întinerii pielea.

Ingrediete:
NaCl 0,9% 500ml
Vitamina C 7.5g
Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B12
L-Lizina
Glutation 1200 mg
L-Cisteina
Magneziu
Zinc
Coenzima Q10


Beneficii


Augmentează energia, concentrarea și vitalitatea
Detoxifică întregul organism
Efect antioxidant
Imbunătățește calitatea pielii
Depigmentează pielea și îi oferă luminozitate crescută
Susține furnizarea unui nivel optim de oxigen la celule
Eficient în tratamentul acneei


Indicații


Deteriorarea calității pielii
Acnee
Cefalee
Nivele scăzute de energie
Infecții
Încărcături poluante (de exemplu terapia de chelare pentru îndepărtarea metalelor grele)
Inflamație cronică (stres oxidativ)

SLIM FAST


Conceput pentru a vă ajuta să vă stimulați metabolismul, acest IV drip ajută la stimularea procesului de ardere a grăsimilor. Efectele de curățare ale acestui tratament favorizează eliminarea toxinelor din organism, astfel încât să dublați beneficiile dietei de detoxifiere cu o stimulare rapidă a metabolismului.

Ingrediete:
NaCl 0,9% 500ml
Glutation 3000 mg
- Carnitina
Arginina
Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B12
Magneziu
Zinc

HEALTH-IMUNITY DRIP


Health DRIP IV  vă ajută să vă mențineți sănătatea și vitalitatea prin îmbunătățirea răspunsului imunitar, în timp ce vă infuzează corpul cu un amestec de antioxidanți, aminoacizi și o doză mare de vitamina C. Este arma ta secretă pe tot parcursul sezonului de răceală și gripă. Vă ajută la regenerarea celulelor corpului dumneavoastră.

Ingrediete:
NaCl 0,9% 500ml
Vitamina C 7,5g
Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B12
Coenzima Q10
Arginina
Carnosina
Metionina
Fenilalanina
Taurina
Magneziu
Zinc

parallax background
 
Perfuziile IV
soluții alternative pentru a rehidrata și a compensa rapid deficitul de nutrienți, restabilind  echilibrul organismului și menținând starea de sănătate, energie, frumusețe și wellbeing.
DETOX MAX


Terapia  Detox MAX IV este un cadou pentru corpul tău. Ingredientele versatile ale acestei terapii IV permit detoxifierea generală a organismului pentru a reface buna funcționare a întregului corp.

Ingrediete:
NaCl 0,9% 500ml
Arginina
Carnitină
Lizină
Glicina
Carnosina
Metionina
Ornitina
Taurina


DETOX MAX PLUS


Boostere suplimentare :
Acid alfa-lipoic
Glutation 3000 mg
Myers cocktail


Beneficii


Elimină toxinele din organism
Promovează pierderea în greutate
Crește nivelul de energie
Ajută ficatul în detoxifierea împotriva radicalilor liberi
Creșterea calității părului și a pielii, întinerirea corpului


Indicații


Oboseală
Stres
Consum de alcool
Fumat
Cură de slăbire

ZEN DRIP


Destinat celor care se confruntă cu anxietatea și au nevoie să simtă o senzație de calm interior. Acest IV Drip ajută și la detoxifierea celulelor după o călătorie prelungită și le îmbunătățește cu noi vitamine. De asemenea, ajută la inducerea unui somn de calitate.

Ingrediete:
NaCl 0,9% 500ml
Vitamina C 4 gr
Glutation 1200mg
Vitamina B1, B2 ,B3, B5, B6, B12
Colină
Triptofan
Magneziu


AFTER PARTY


Terapia After Party IV este cea mai bună modalitate de a finaliza o petrecere de neuitat sau de a vă recupera dintr-o călătorie intensă. Este conceput pentru a regenera sistemul imunitar și nervos și pentru a le readuce la apogeu.

Ingrediete:
NaCl 0,9% 500ml
Glutation 1200mg
Arginina
Metionina
Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B12
Magneziu
Zinc

MYERS COCKTAIL


Numit după regretatul John Myers, acest cocktail este o infuzie de mai multe vitamine și minerale - vitaminele din grupul B, vitamina C, calciu și magneziu. Acest cocktail de nutrienți este injectat în organism intravenos. Se stie că, introducerea amestecului intravenos, datorită concentrației mai ridicate de vitamine și minerale esențiale, este mai eficientă  decât administrarea pe cale orală.

Cocktailul Myers include următoarele vitamine și minerale:
Vitaminele B: complexul de vitamine B oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate. Ele ajută la producerea de energie, sunt esențiale pentru creștere și dezvoltare, mențin ochii, sistemul nervos și pielea sănătoase, ajută la sistemul digestiv, descompun grăsimile și multe altele.
Vitamina C: unul dintre cei mai eficienți nutrienți, vitamina C protejează împotriva deficiențelor sistemului imunitar, bolilor cardiovasculare, bolilor oculare și chiar îmbunătățește aspectul pielii.
Calciu: majoritatea oamenilor știu despre calciu ca întărește oasele și previne osteoporoza. În plus, protejează mușchiul cardiac, controlează tensiunea arterială, previne depresia premenstruală și ajută la menținerea greutății corporale optime.
Magneziu: magneziul este un ajutor important în absorbția calciului și astfel, contribuie la sănătatea generală a oaselor. În plus, scade riscul de a dezvolta diabet, menține sănătatea inimii, previne și ameliorează migrenele, ajută la ameliorarea simptomelor PMS și reduce anxietatea.

MITOCONDRIAL INFUSION


Mitocondriile sunt adesea denumite centralele celulei. Ele ajută la transformarea energiei pe care o luăm din alimente, în energie pe care o poate folosi celula. Dar acestea au un rol mult mai diversificat în organism, decât producția de energie. Prezente în aproape toate tipurile de celule umane, mitocondriile sunt vitale pentru supraviețuirea noastră. Ele generează cea mai mare parte a adenozin trifosfatului (ATP), moneda energetică a celulei.
Mitocondriile sunt, de asemenea, implicate în alte sarcini, cum ar fi comunicarea intercelulara și moartea celulelor, cunoscută altfel sub numele de apoptoză.

Mitocondrial Infusion este compusă din aminoacizi, antioxidanți, minerale și vitamine care acționează la nivel celular. Acestea vor ajuta la îmbunătățirea funcționării mitocondriilor din celule. Deoarece conține antioxidanți, va ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism și vă oferă o mai bună funcționare a celulelor în întregul corp, crește imunitatea și energia.

Ingrediente:
NaCl 0,9% 500ml
Glutation 1200 mg
L-Carnitina
Arginina
L-Lisina
Acetil-Cisteina
L-Carnosina
Vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B12
Vitamina C 7,5 gr
Magneziu
Calciu
Clorura de potasiu
Zinc

1Care sunt beneficiile unei terapii intravenoase?

Unul dintre principalele beneficii ale terapiei intravenoase este obținerea unui rezultat rapid și eficient, datorită introducerii directe a acestor substanțe în organismul dumneavoastră, fără a trece prin procesul de absorțtie intestinală.

Dacă aceste substanțe se introduc în organism pe cale orală, este posibil să fie nevoie să ingerați vitamine și nutrienți în cantități mult mai mari și mai frecvent, pentru a obține o concentrație similară cu cea pe care o obtineti prin suplimentarea intravenoasă sau intramusculară. Ingestia unor cantități mari de vitamine poate avea ca rezultat  dureri gastrice, iar în anumite circumstanțe și condiții, această absorbție poate fi limitată, rezultând deficiențe care pot perturba echilibrul delicat al organismului.

Cu atât de multe tipuri de vitamine și suplimente disponibile, terapia intravenoasă poate oferi o serie de beneficii pentru sănătate și bunăstare:
creșterea imunității
relaxare și stare de calm
îmbunătățirea somnului
echilibrarea glicemiei
creșterea puterii de concentrare
recuperare musculară mai rapidă, după exerciții fizice
tratarea anumitor deficiențe de nutrienți
curățarea organismului de toxine și radicali liberi
creșterea nivelului de energie
creșterea calității pielii
estomparea semnelor de îmbătrânire

2Când se vor vedea rezultatele?

Acest lucru depinde de mai mulți factori, printre care starea de sănătate, simptomele și protocolul de tratament ales. Putem observa rezultate imediate legate de energie, stare de bine, performanță sportivă și rezultate mai lente când este vorba de calitatea pielii și creșterea imunității.

3Care este ritmul de administrare al perfuziilor IV?

In funcție de tipul de tratament ales, pentru prevenție sau tratarea unor deficiențe, recomandarea trebuie să fie personalizată, de la 1-2 perfuzii/săptămână, până la 1-2 perfuzii/lună.

4Care este durata unui tratament?

In general, tratamentul durează aproximativ o oră, dar poate varia în funcție de tratamentul ales și particularitățile fiecărei persoane.

5Pe ce perioadă se extind rezultatele terapiilor intravenoase?

De obicei, efectele devin sesizabile la 12 – 24 de ore după perfuzie, deși multe persoane raportează că se simt mai bine imediat după tratament. Efectele durează între  1-3 săptămâni, în funcție de afecțiune și tipul de terapie IV.

6Terapiile IV sunt sigure?

Astăzi, administrarea de lichide intravenoase prin perfuzie este obișnuită și sigură, dar chiar și un lucru bun, în exces, poate crește riscul de efecte adverse. Dacă ai orice afecțiune medicală, este întotdeauna important să te consulți cu medicul tău înainte de tratament, pentru a evita orice complicații.
In unele situații, se recomandă efectuarea unor analize de sânge pentru a se stabili care este deficitul organismului în nutrienți esențiali.