Dermatologie

Echipa noastra de medici dermatologi va vor oferi soluții profesioniste atat pentru problemele dermatologice, cat și pentru cele de estetica.

La Gyniclinique, puteti beneficia de cele mai moderne tratamente cu laserul CO2, atat pentru diverse patologii cat si pentru rejuvenare. Beneficiile laserului sunt disconfortul minim, vindecarea rapida a tesuturilor fara cicatrici sau cu cicatrici minime.

De asemenea, in clinica noastra puteti primi sfaturi cosmetice personalizate, puteti beneficia de peelinguri faciale cu acizi naturali si tratamente de rejuvenare faciala cu echipamente medicale ce folosesc tehnologie de ultimă generație( radiofrecventa, ultrasunete, carboxiterapie ).

Terapia cu plasma imbogatita in trombocite( PRP ) este o procedura care se foloseste in clinica noastra pentru diferite indicatii dermatologice( piele, scalp ), cu rezultate foarte bune.

Apeland la aceste proceduri, puteti face ca stresul, oboseala sau trecerea anilor sa nu isi puna amprenta pe chipul dumneavoastra.

Am avut numai experiente plăcute de fiecare data cand am apelat la serviciile lor! Personal amabil și cu mult profesionalism și aparatura de ultima generație intr-un ambient plăcut! Recomand cu drag Gyniclinique!

Lazarescu Diana

Echipa de Dermatologie

Dr. Suma Cristina

Medic specialist Dermatologie

Orar

  • Marti: 10 – 13
  • Joi: 15 – 17
Medic Dermatolog Timisoara

Dr. Urda Borislava

Medic specialist Dermato-Venerologie.

Orar

  • Miercuri: 14 – 18
Medic Dermatolog Timisoara

Dr. ROTARU ANDREEA

Medic specialist Dermato-Venerologie

Orar

  • Luni: 15 – 17
Medic Dermatolog Timisoara

Dr. MUNCAN ANDREEA

Medic specialist Dermato-Venerologie

Orar

  • Luni: 10 – 14:30
  • Joi: 18 – 20
Medic Dermatolog Timisoara
Scroll to Top