FormaV

Trăiește-ți intimitatea cu încredere în tine!
 

Ce reprezintă Rejuvenarea Vaginală cu FormaV?

Rejuvenarea vaginală este un termen utilizat pentru a descrie o varietate de proceduri menite să îmbunătățească estetica și funcționalitatea vaginului.


FormaV ajută la tratarea laxității vaginale, care este adesea rezultatul procesului de înaintare în varsta, a nașterii, a unor factori genetici și altor cauze. Rejuvenarea vaginală cu FormaV este o procedură inovatoare care contribuie la starea de bine a femeii, care poate îmbunătăți elasticitatea vaginală, sensibilitatea, uscăciunea vaginala, fluxul sanguin scăzut, actul sexual dureros și alte simptome ce pot fi incomfortabile. Rejuvenarea vaginală cu FormaV este un tratament sigur și eficient pentru rejuvenarea zonei genitale feminine.

Cum funcționează FormaV?

Rejuvenarea vaginală cu FormaV promovează restructurarea colagenului din pereții vaginali și contribuie la strângerea canalului vaginal.


FormaV utilizează energie de radiofrecvență și căldură localizată pentru a îmbunătăți estetica și elasticitatea vaginală. Energia de radiofrecvență ajută la întărirea țesuturilor laxe din canalul vaginal și abordează straturile de țesuturi subiacente pentru a stimula strângerea vaginală. Rejuvenarea vaginală noninvazivă promovează crearea de noi fibre de elastină și colagen, îmbunătățind în același timp aspectul labiilor și a zonelor înconjurătoare.

Ce să te așteptați de la Rejuvenarea Vaginală?

Rejuvenarea vaginală cu FormaV se realizează ca procedură ambulatorie. După efectuarea rejuvenării vaginale, majoritatea pacientelor pot să se întoarcă acasă imediat. Pentru a începe procesul de rejuvenare, se va măsura cu atenție lungimea canalului vaginal. Acest lucru se face pentru a se asigura că bagheta FormaV nu este introdusă mai adânc decât este necesar în timpul tratamentului. Se va aplica un anestezic local în zonele care urmează să fie tratate. Înainte de începerea procedurii, se va aplica o cantitate mică de gel pe baghetă pentru a asigura confortul pacientului.

Odată ce bagheta FormaV a fost introdusă în canalul vaginal, aceasta va fi rotită încet pentru a asigura o distribuție uniformă a energiei de radiofrecvență către pereții vaginali.

 

Atunci când această energie de radiofrecvență este livrată către pereții vaginali, promovează redistribuirea colagenului și contracția vaginală. Specialiștii noștri vor trata întreaga lungime a canalului vaginal în mod uniform pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile. Durata totală a procedurii de rejuvenare vaginală va varia de la un pacient la altul și va depinde de planul de tratament stabilit în funcție de nevoile fiecărui pacient.

FormaV și FractoraV sunt ambele utilizate pentru rejuvenarea vaginală. În timp ce FormaV este conceput pentru rejuvenarea vaginală internă, FractoraV tratează zona vaginului extern, inclusiv labiile mari, pentru a îmbunătăți structura pielii. FractoraV utilizează, de asemenea, energie de radiofrecvență și căldură localizată pentru a induce restructurarea colagenului în zona vaginului extern și a îmbunătăți estetica vaginului.

Cine este candidatul ideal pentru Rejuvenarea Vaginală cu FormaV?

Rejuvenarea vaginală este destinată femeilor sănătoase, cu așteptări realiste, care doresc să îmbunătățească funcționalitatea vaginală sau au experimentat schimbări vaginale din cauza nașterii sau procesului de înaintare în varsta. FormaV poate fi un tratament ideal dacă doriți să tratați uscăciunea vaginală, raporturile sexuale dureroase, incontinența urinară sau dacă doriți să îmbunătățiți elasticitatea și estetica vaginală.

Întrebări frecvente

1Ce este FormaV?
FormaV este o procedură minim-invazivă de întinerire vaginală, care îmbunătățește elasticitatea vaginală, sensibilitatea, uscăciunea, fluxul sanguin scăzut, actul sexual dureros, incontineța urinara sau discomfortul.
2Ce poate trata Rejuvenarea vaginală cu FormaV?
- Laxitate vaginală
- Disconfort vaginal
- Uscăciune vaginală
- Actul sexual dureros
- Incontinența urinară
- Scăderea lubrifierii vaginale
- Lipsa plăcerii sexuale
3La ce să te aștepți după intervenția de rejuvenare vaginală cu FormaV?
După rejuvenarea vaginală non-invazivă, de obicei, există foarte puțin timp de recuperare. Ușoara sensibilitate sau disconfort este normală în urma procedurii, dar aceste simptome vor dispărea rapid. Deși majoritatea pacientelor pot reveni la activitățile normale aproape imediat, este recomandat să se evite raporturile sexuale timp de o săptămână pentru a asigura o vindecare corectă.
4Cât durează tratamentul?
Durata totală a procedurii de rejuvenare vaginală va varia de la un pacient la altul și va depinde de planul de tratament exact stabilit de echipa noastră de medici
5În cât timp se vor vedea rezultatele?
Inca de la prima ședinta se poate sesiza o îmbunătățire în ceea ce priveste laxitatea zonei, rezultate ce vor fi din ce in ce mai vizibile în timp. Datorita stimularii naturale de colagen rezultatele se vor instala în decurs de cateva saptămâni.

Sună pentru o programare la medicii noștri specialiști: +40721136436 sau stabilește o programare online.