Alma Duo

soluția incredibilă pentru îmbunătățirea plăcerii sexuale la bărbați și femei

unic în România @ Gyniclinique

Nu e vorba doar despre sex, este vorba despre vitalitatea pe care o simți, despre dorința de intimitate și viață pe care o resimți datorită contactului intim cu partenerul/a. De ce să renunți la a-ți trăi exuberanța? Pentru prima dată în România, soluția este simplă - Alma Duo!

Alma Duo este o soluție revoluționară, eficientă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, înregistrată și listată la FDA ca dispozitiv medical de clasa 1. Folosește standardul de aur în tehnologia undelor de șoc - terapia cu unde de șoc extracorporală de intensitate scăzută concentrată (LI-ESWT) - pentru a promova fluxul sanguin către organele sexuale, restabilind funcția naturală și soluționând efectele îmbătrânirii asupra funcției vasculare.

Definiția unui TRATAMENT IDEAL

- Simplu
- Non-invaziv
- Fără durere
- Cu o rată de success mare
- Fără efecte secundare

Tratamentul disfuncțiilor sexuale cu Alma Duo le bifează pe toate. Încearcă-l și recâștigă-ți încrederea în tine!

Alma Duo pentru Bărbați


Hai să vorbim puțin despre disfuncții erectile, în cifre:
- Prevalența la nivel mondial a disfuncției erectile este de așteptat să crească la 322 de milioane de bărbați până în 2025
- Aproape 50% vor suferi de efecte secundare din cauza medicamentelor pentru disfuncție erectilă
- Se estimează că 1 din 10 bărbați se confruntă cu disfuncții erectile, la un moment dat în timpul vieții
- 80% din cazuri au la bază motive fizice (fluxul de sânge) și pot fi tratate prin tehnoligia cu unde de șoc

Descoperă soluția revoluționară Alma Duo și te bucuri din nou de intimitate!

Întrebări frecvente

1Există contraindicații pentru Alma Duo?
Contraindicațiile pentru Alma Duo includ:
– Tumori peniene, tumori prostatice sau o tumori testiculare.
– Tumori localizate în zona de tratament.
– Infecții în zona de tratament.
– Tulburari de coagulare a sângelui (inclusiv tromboză).
– A primit o injecție cu steroizi în 6 săptămâni.
– Stimulator cardiac.
– Pacientul este minor
2Cât de confortabil este tratamentul?
Tratamentul este complet nedureros. Personalul nostru este alcatuit din profesioniști care abordează fiecare tratament cu grijă, confidențialitate și răbdare.
3Cât durează să vezi rezultate?
Rezultatele optime sunt evidente după al șaselea tratament din regimul dumneavoastră. Insa rezultatele finale pot sa apara si la 2 luni distanta . Producerea de vase noi respectiv refacerea innervatiei locale este un proces ce necesita timp.
4De câte tratamente voi avea nevoie?
Se recomandă șase tratamente; cu toate acestea, cel mai bine este să programați o întâlnire cu un membru al personalului nostru înalt calificat pentru a găsi un plan de tratament care vi se potrivește cel mai bine dvs. și nevoilor dumneavoastră.
5Ce înseamnă că poate fi în desfășurare?
Unii bărbați doresc să continue îmbunătățirea funcției erectile după primele 6 tratamente. Se mai pot face o serie de tratamente sau repetarea tratamentului anual.
6De ce este aceasta o alternativă superioară medicamentelor?
Unul dintre beneficiile majore ale Alma Duo pe care medicamentele nu le oferă, este capacitatea de a avea erecții spontane naturale. Medicamentele au nevoie de un timp între 30 de minute și 2 ore pentru a avea efect după consum, ceea ce poate fi limitativ în dormitor. Alma Duo restabilește funcția erectilă naturală, ceea ce înseamnă că erecțiile sunt spontane și sunt corelate cu răspunsul natural al organismului la stimulare.
7Ce este sănătatea sexuală?
Sănătatea sexuală se referă la o stare de bunăstare fizică, emoțională, mentală și socială legată de sexualitate. Acesta cuprinde diverse aspecte, inclusiv funcția sexuală, sănătatea reproducerii, satisfacția sexuală și bunăstarea generală în relațiile sexuale.
8Care sunt problemele comune de sănătate sexuală la bărbați?
Problemele obișnuite de sănătate sexuală la bărbați includ disfuncția erectilă (dificultatea de a obține sau de a menține o erecție), ejacularea precoce (ejacularea prea rapidă), libidoul scăzut (lipsa dorinței sexuale) și alte afecțiuni care afectează funcția și performanța sexuală.

Ce este terapia cu unde de șoc de intensitate scăzută pentru penis?


Terapia cu unde de șoc, cunoscută și sub denumirea de terapie cu unde de șoc extracorporală de intensitate scăzută (Li-ESWT), este un tratament non-invaziv care utilizează unde acustice pentru a îmbunătăți fluxul sanguin și pentru a promova regenerarea țesuturilor.

În contextul sănătății sexuale, terapia cu unde de șoc poate fi utilizată pentru a aborda disfuncția erectilă prin stimularea creșterii de noi vase de sânge și îmbunătățirea fluxului sanguin penian.

 

Este potrivit Alma DuoTM pentru mine?

Vă rugăm să alocați câteva momente pentru a răspunde la întrebările
de mai jos și apoi să trimiteți formularul online către noi.


  Răspunsurile și datele personale rămân confidențiale

  parallax background
   
  De ce Alma Duo este potrivit pentru Femei?


  Știai că 19% dintre femei, la nivel mondial, nu au avut plăcerea de a experimenta vreodată orgasmul? Mai mulți factori afectează experiența și plăcerea sexuală a femeilor. Unii factori sunt de natură comportamentală: consumul de alcool, fumatul și alimentația. Alți factori pot fi psihologici, de exemplu, anxietatea, depresia, stresul și stima de sine scăzută, iar alte cauze sunt biologice, cum ar fi hormonii, funcția vasculară și inaintarea in varsta. Aici vă poate ajuta Alma DuoTM.

  Alma Duo este un tratament eficient pentru:
   - îmbunătățirea libidoului și calității orgasmului
   - durerea cronică pelvină
   - durerea la nivelul vulvei (vulvodinia)
   - vaginism
   - uscaciune vaginală

  Structurile vasculare ale corpului – vasele care transportă sângele prin corp – se deteriorează odată cu vârsta... este inevitabil. Fluxul sanguin insuficient în zona vaginală din cauza circulației deficitare poate însemna că poate dura mai mult până la orgasm, poate fi mai puțin exploziv sau poate să nu se întâmple deloc. Dacă acest lucru se întâmplă în timp, poate fi supărător și poate duce chiar la conflicte în relația ta. Dar nu ești singură - aceasta este a doua cea mai frecventă plângere sexuală a femeilor din întreaga lume.

  Alma Duo este soluția pentru îmbunătățirea plăcerii sexuale!

  Utilizând standardul de aur în tehnologia undelor de șoc – terapia cu unde de șoc extracorporală de intensitate scăzută concentrată (LI-ESWT) – Alma Duo intensifică fluxul sanguin în zona vaginală, îmbunătățind funcția vasculară. Tratamentul include o serie de șase scurte sesiuni de 15 minute, efectuate de personal bine instruit, pe parcursul a trei săptămâni, și se aplică pe trei zone specifice - labia majoră stângă, labia mare dreaptă și deasupra zonei intime centrale.

  Întrebări frecvente

  1Există contraindicații pentru Tratamentul Alma Duo™?
  Deși Alma Duo pentru femei este în general sigur și bine tolerat, există câteva contraindicații de luat în considerare. Acestea fiind:
  – Sarcina
  – Infecție sau inflamație activă
  – Răni sau leziuni deschise
  – Tulburări de coagulare sau medicamente anticoagulante
  – Dispozitive implantate
  – Au sub 18 ani
  Pentru a determina dacă Alma Duo este potrivit pentru dvs., este important să consultați un medic calificat la clinica noastră.
  2Tratamentul Alma Duo este dureros?
  Unul dintre principalele avantaje ale Alma Duo este natura blândă și non-invazivă. Nu există ace sau incizii, iar Alma Duo nu necesită anestezie. Tratamentul Alma Duo utilizează impulsuri de intensitate scăzută, care sunt adesea descrise ca o senzație de bătăi ușoare, pentru a îmbunătăți funcția vasculară.
  3Cât durează tratamentul?
  Tratamentul standard Alma Duo durează de obicei aproximativ 15 minute, asigurând o experiență rapidă și convenabilă.
  4Există o perioada refractara după tratamentul Alma Duo?
  După tratamentul Alma Duo nu există timp de repaus, permițându-vă să vă întoarceți la activitățile zilnice obișnuite imediat după procedură.
  5De câte sedinte voi avea nevoie?
  Se recomandă șase tratamente. Cel mai bine este să programați un consult cu un membru al personalului nostru cu înaltă calificare pentru a găsi un plan de tratament care se potrivește cel mai bine dumneavoastră și nevoilor dumneavoastră.
  6Cât durează să vezi rezultatele?
  Vei incepe sa observi rezultate dupa primul tratament, imbunatatindu-se cu fiecare tratament. Rezultatele optime sunt evidente după al șaselea tratament din regimul dumneavoastră. Beneficiile maxime se obtin la 2 luni dupa tratament. Aparitia filamentelor nervoase sau a vaselor de neoformatie necesita un timp suplimentar.
  7Ce este sănătatea sexuală?
  Sănătatea sexuală cuprinde bunăstarea fizică, emoțională, mentală și socială legată de sexualitate. Acesta cuprinde aspecte precum funcția sexuală, sănătatea reproductivă, satisfacția sexuală și bunăstarea generală în relațiile sexuale.
  8Care sunt problemele comune de sănătate sexuală la femei?
  Problemele obișnuite de sănătate sexuală la femei pot include libidoul scăzut (lipsa dorinței sexuale), dificultatea de a atinge orgasmul, durerea în timpul actului sexual (dispareunie), uscăciunea vaginală și alte afecțiuni care afectează funcția sexuală și satisfacția.
  1Ce este terapia cu unde de șoc cu Alma Duo pentru sănătatea sexuală a femeilor?
  Terapia cu unde de șoc cu Alma Duo este un tratament non-invaziv care utilizează unde acustice pentru a îmbunătăți fluxul sanguin și pentru a promova regenerarea țesuturilor în regiunea pelviană. Poate fi folosit pentru a aborda diverse probleme de sănătate sexuală la femei, cum ar fi îmbunătățirea funcției sexuale, creșterea sensibilității și abordarea anumitor tipuri de durere sexuală.
  2Cum funcționează terapia cu unde de șoc cu Alma Duo pentru femei?
  Dispozitivul Alma Duo utilizează undele de șoc radiale, care sunt unde sonore de înaltă presiune aplicate în zona pelviană. Aceste unde de șoc stimulează eliberarea factorilor de creștere și promovează neovascularizarea (formarea de noi vase de sânge) în țesuturi, îmbunătățind fluxul sanguin și promovând bunăstarea sexuală generală.
  3Este terapia cu unde de șoc cu Alma Duo sigură pentru femei?
  Terapia cu unde de șoc cu Alma Duo este considerată sigură atunci când este efectuată de un profesionist din domeniul sănătății. Tratamentul este non-invaziv și nu implică intervenții chirurgicale sau medicamente.
  4Care sunt beneficiile potențiale ale terapiei cu unde de șoc cu Alma Duo pentru sănătatea sexuală a femeilor?
  Terapia cu unde de șoc cu Alma Duo poate oferi mai multe beneficii potențiale pentru sănătatea sexuală a femeilor. Poate îmbunătăți fluxul de sânge în zona pelviană, poate promova regenerarea țesuturilor, poate îmbunătăți funcția sexuală, crește sensibilitatea și poate aborda anumite tipuri de dureri sexuale.
  5Există efecte secundare sau riscuri asociate cu terapia cu unde de șoc cu Alma Duo pentru femei?
  Terapia cu unde de șoc cu Alma Duo este în general bine tolerată și asociată cu efecte secundare minime. Unele persoane pot experimenta disconfort ușor în timpul tratamentului, dar aceasta este de obicei temporară și se rezolvă de la sine.
  6Câte sesiuni de terapie cu unde de șoc sunt necesare și care este durata tratamentului?
  Numărul de ședințe de terapie cu unde de șoc necesare și durata tratamentului pot varia în funcție de factorii individuali și de preocupările specifice abordate. De obicei, un tratament constă din mai multe ședințe repartizate pe o perioadă de timp.
  7Este terapia cu unde de șoc cu Alma Duo un tratament de sine stătător pentru problemele legate de sănătatea sexuală a femeilor?
  Terapia cu unde de șoc cu Alma Duo poate fi utilizată ca tratament independent pentru anumite probleme de sănătate sexuală a femeilor. Cu toate acestea, poate fi combinat și cu alte terapii sau modificări ale stilului de viață pentru rezultate optime.
   

  Stabilește o programare, iar medicii noștri specialiști îți vor răspunde la toate întrebările și vor stabili împreună cu tine care este cea mai bună soluție! Redescoperă plăcerea de a trăi!