Alma Duo

soluția incredibilă pentru îmbunătățirea plăcerii sexuale la bărbați și femei

unic în România @ Gyniclinique

Nu e vorba doar despre s.x, este vorba despre vitalitatea pe care o simți, despre dorința de intimitate și... viață pe care o resimți datorită contactului intim cu partenerul/a. De ce să renunți la a-ți trăi exuberanța? Pentru prima dată în România, soluția este simplă - Alma Duo!

De ce Alma Duo pentru Bărbați?


Hai să vorbim puțin despre disfuncții erectile, în cifre:
Prevalența la nivel mondial a disfuncției erectile este de așteptat să crească la 322 de milioane de bărbați până în 2025
Aproape 50% vor suferi de efecte secundare din cauza medicamentelor pentru disfuncție erectilă
Se estimează că 1 din 10 bărbați se confruntă cu disfuncții erectile, la un moment dat în timpul vieții
80% din cazuri au la bază motive fizice (fluxul de sânge) și pot fi tratate prin tehnoligia cu unde de șoc

Alma Duo este o soluție revoluționară, eficientă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, înregistrată și listată la FDA ca dispozitiv medical de clasa 1. Folosește standardul de aur în tehnologia undelor de șoc - terapia cu unde de șoc extracorporală de intensitate scăzută concentrată (LI-ESWT) - pentru a promova fluxul sanguin către organele sexuale, restabilind funcția naturală și soluționând efectele îmbătrânirii asupra funcției vasculare.

Definiția unui TRATAMENT IDEAL este:
Simplu
Non-invaziv
Fără durere
Cu o rată de success mare
Fără efecte secundare

Tratamentul disfuncțiilor sexuale cu Alma Duo le bifează pe toate.

De ce Alma Duo pentru Femei?


19% dintre femei, la nivel mondial, nu au avut plăcerea de a experimenta vreodată orgasmul
Femeile caută tratamente non-invazive
Este un tratament eficient in:
    îmbunătățirea libidoului și calității orgasmului
    durerea cronică pelvină
    durerea la nivelul vulvei (vulvodinia)
    vaginism
    uscaciune vaginală

Mai mulți factori afectează experiența și plăcerea sexuală a femeilor. Unii factori sunt de natură comportamentală: consumul de alcool, fumatul și alimentația. Alți factori pot fi psihologici, de exemplu, anxietatea, depresia, stresul și stima de sine scăzută, iar alte cauze sunt biologice, cum ar fi hormonii, funcția vasculară și inaintarea in varsta. Aici vă poate ajuta Alma DuoTM.

Structurile vasculare ale corpului – vasele care transportă sângele prin corp – se deteriorează odată cu vârsta... este inevitabil. Fluxul sanguin insuficient în zona vaginală din cauza circulației deficitare poate însemna că poate dura mai mult până la orgasm, poate fi mai puțin exploziv sau poate să nu se întâmple deloc. Dacă acest lucru se întâmplă în timp, poate fi supărător și poate duce chiar la conflicte în relația ta. Dar nu ești singură - aceasta este a doua cea mai frecventă plângere sexuală a femeilor din întreaga lume.

parallax background
 
Alma DuoTM este soluția pentru îmbunătățirea plăcerii sexuale!


Utilizând standardul de aur în tehnologia undelor de șoc – terapia cu unde de șoc extracorporală de intensitate scăzută concentrată (LI-ESWT) – Alma Duo intensifică fluxul sanguin în zona vaginală, îmbunătățind funcția vasculară. Tratamentul include o serie de șase scurte sesiuni de 15 minute, efectuate de personal bine instruit, pe parcursul a trei săptămâni, și se aplică pe trei zone specifice - labia majoră stângă, labia mare dreaptă și deasupra zonei intime centrale.

alma duo_inaintealma-duo_dupa
 

Stabilește o programare, iar medicii noștri specialiști îți vor răspunde la toate întrebările și vor stabili împreună cu tine care este cea mai bună soluție! Redescoperă plăcerea de a trăi!