Fotoliul Emsella

Fotoliul EMSELLA

Tratamentul incontinentei urinare cu fotoliul BTL Emsella – acum si in Timisoara
Odată cu înaintarea în vârstă, atât la femei, cât și la bărbați, apar problemele de continență urinară (pierderi involuntare de urină, micțiuni dese, afectarea apetitului sexual, din această cauză etc.)


Cauzele incontinenței urinare sunt:
vârsta
nașteri vaginale
menopauza
obezitatea
alte probleme de sănătate
Oricare ar fi aceste cauze, problema este una importantă și afectează calitatea vieții pacienților în cauză.

Din fericire, există un tratament complet neinvaziv, simplu de aplicat și confortabil, care aduce speranță celor peste 200 de milioane de oameni afectați de incontinență în întreaga lume. Acest tratament revoluționar este acum disponibil și la Timișoara, la clinica noastră de estetică ginecologică, pe lângă altele la fel de remarcabile: rejuvenare vaginala, augmentatea punctului G cu acid hialuronic, tratamentul vaginismului, labioplastie, etc. În ultimii ani am fost tot mai preocupați de calitatea vieții pacienților noștri, iar tratamentul cu fotoliul BTL Emsella are darul de a vă ameliora viața de cuplu și de a duce la reducerea / dispariția acestor simptome neplăcute.

1Simptome pentru care se recomandă tratamentul cu fotoliul BTL Emsella

Pierderi de urină atunci când tusiti, strănutați, ridicati greutati sau faceți sport
Urinări frecvente, necesitatea de a merge la toaletă mult mai des decât ar fi confortabil
Relații sexuale rare, din cauza pierderilor involuntare de urină


️Emsella este primul dispozitiv cu aceasta tehnologie, care se adreseaza musculaturii pelvine, autorizat de FDA pentru a trata atât femeile, cat si barbatii de incontinență urinară. O sesiune Emsella este echivalentul a 11.800 exercitii Kegel.

2Care sunt pacienții candidați pentru tratamentul Emsella?

Nu doar femeile suferă de incontinență urinară și, din fericire, nu doar ele pot beneficia de acest tratament. Din acest motiv invităm la clinica noastră atât femeile cât și bărbații cu:
incontinență urinară de efort, formă ușoară sau medie
senzatie de golire vezicală incompletă
urgență mictională
vezica hiperactivă
unele disfunctii sexuale
laxitate vaginala (femei)
prolaps genital gradul I si II (femei)


️Se recomandă chiar și la scurt timp după nașterea vaginală (6-10 săptămîni), pentru tonifia musculatura pelvină și pentru a preveni, la timp, un eventual prolaps genital și apariția incontinenței urinare.

3Când nu recomandăm tratamentul cu BTL Emsella

Daca aveti una sau mai multe dintre aceste simptome, Emsella te va ajuta in ameliorarea sau chiar disparitia lor:
în timpul sarcinii
dacă pacientul are stimulatoare cardiace, defibrilatoare, neurostimulatoare implantate, pompe medicamentoase
dacă pacientul are diverse implanturi electronice sau implanturi metalice
în caz de insuficiență pulmonară, afecțiuni hemoragice, boli cardiace severe sau tumori maligne
dacă pacientul este sub tratament anticoagulant


️Nu se efectueaza in timpul menstruatiei!

4Cum funcționează tratamentul Emsella?

Emsella utilizează tehnologia electromagnetică focalizată de înaltă intensitate (HIFEM) pentru a stimula musculatura planșeului pelvin și a restabili controlul neuromuscular.
O singură sesiune Emsella aduce mii de contracții supramaximale ale musculaturii pelvine, care sunt extrem de importante în reeducarea musculară a pacienților incontinenți. Toate acestea se fac fără nici un efort din partea dvs. Pur și simplu stați așezați pe fotoliul Emsella, iar acesta face toată treaba.
Cercetările științifice arată că 95% dintre pacienții tratați au raportat o îmbunătățire semnificativă a calității vieții.

5Doare tratamentul incontinenței urinare cu BTL Emesella?

Emsella este o procedură complet neinvazivă, fără timp de recuperare.
Pacienții rămân complet îmbrăcați în timpul tratamentului.
Deși există contracții intense și furnicături în timpul tratamentului, este o procedura usor de tolerat.

6Cum se efectueaza tratamentul incontinenței urinare cu fotoliul Emsella?

Pentru a avea rezultate bune, se programează 2 ședințe pe săptămână (la distanță de măcar 2 zile). Fiecare ședință durează 28 de minute și tratamentul are de obicei 6-8 asemenea ședințe.
Este important să finalizați o serie completă, chiar dacă vi se pare că problemele de incontinență au dispărut după primele 2-3 ședințe.
Dacă situația este mai complexă, vom realiza ședințe suplimentare.
Nu se face tratamentul cu fotoliul BTL Emsella la pacientele femei, decât după un consult ginecologic, pentru a vedea dacă nu sunt și alte probleme asociate.
După 4-6 luni, de când ați efectuat tratamentul, recomandăm un consult, pentru a vedea cum se mențin rezultatele terapiei.

7Ce veti simti in timpul procedurii Emsella?

Este o procedură nedureroasă, cel mult puteți simți un ușor disconfort la intensitatea de 100%. În acest caz se reduce intensitatea, dar majoritatea pacienților reușesc să facă tratamentul la intensitatea maximă fără nicio problemă.
Pentru că nu doare, nu se efectuează nici anestezie.
Senzația cea mai des întâlnită este de furnicături și contracții musculare, absolut normale, în condițiile în care fotoliul Emsella produce contracții cât 11 800 de exerciții Kegel.
Nu este necesar să vă dezbrăcați, stați pur și simplu ca pe un scaun.

8Când apar rezultatele?

Majoritatea pacienților noștri au remarcat îmbunătățiri remarcabile după doar 2-3 ședințe, dar cel mai bine se văd rezultatele după 6 ședințe (2 pe săptămână).
Tratamentul este indicat mai ales în cazul incontinenței urinare medii și ușoare.
În cazuri mai grave, se vor stabili mai multe ședințe.


Pentru că fiecare pacient este diferit, acestea sunt doar niște precizări generale, vedem în fiecare caz cu ce probleme vă confruntați, cum reacționați la tratament și cum putem avea cele mai bune rezultate împreună.

9Cât timp se mentin rezultatele?

În funcție de gravitatea inițială a afecțiunii, simptomele pot reveni la 6-12 luni după tratament.
În studiile inițiale, pacienții erau încă mulțumiți după 6 luni, dar oferim o cifră mai puțin optimistă pentru cei cu probleme mai severe de incontinență.
Pentru majoritatea, modificările pot dura 9-12 luni. La fel ca toți ceilalti mușchi, mușchii pelvini încep să se “lase” fără exerciții continue.
Îmbătrânirea și gravitația lucrează în mod constant împotriva anatomiei. Este imposibil să faceti singuri mii de exercitii Kegel, deci Emsella este recomandarea pentru intretinerea tonusului musculaturii pelvine.

10Beneficii suplimentare pentru bărbații care utilizează Emsella

creșterea temporară a circulației locale
sensibilitate crescută în timpul actului sexual

11Mai multe recomandări pentru a vă pregăti de tratamentul incontinenței urinare cu Emsella

Purtați haine comode, pentru a putea depărta picioarele și a avea spatele drept în timpul tratamentului.
Renunțați la bijuterii sau la obiecte metalice și scoateți din buzunare monede, chei sau carduri bancare.
Hainele să fie din țesături ușoare, pentru a nu împiedica energia electromagnetică. Nu purtați blugi.
Pentru că fotoliul BTL Emsella, prin energia electromagnetică, poate afecta telefoanele sau alte gadgeturi, recomandăm să le păstrați departe și să vă aduceți eventual o carte sau o revistă.
Nu se face tratament în timpul menstruației.

 • Loredana Milos
  Clinica unde simti ca TU contezi, clinica unde te simti respectata! Respectata pentru ca beneficiezi de serviciile unor profesionisti exceptionali, respectata pentru ca esti tratata si investigata cu aparatura de ultima generatie, respectata pentru ca esti intampinata de un personal amabil, zambitor, bine pregatit, respectata pentru ca esti asteptata intr-un ambient cald, primitor, elegant! Intr-un cuvant: impecabil!
  Loredana Milos
 • Cerasela Boc
  Recomand cu drag Gyniclinique! De fiecare data cand am intrat in aceasta clinica am fost intampinata cu amabilitate si profesionalism de catre tot personalul si am plecat mereu multumita! Pentru mine aceasta clinica a fost o experienta minunata!
  Cerasela Boc
 • Iasmina Andreea
  Servicii de foarte buna calitate, personal deosebit de amabil, medici foarte bine pregătiți si ambianta plăcuta. Recomand cu încredere!
  Iasmina Andreea
 • Ostoin Bisera
  Recomand din suflet serviciile lor,merg de 5 ani la ei și nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor!Serviciile sunt de top,iar intreaga echipa amabila și mereu atenta la nevoile clientului.
  Ostoin Bisera
 • Flavia B
  Persoane de o amabilitate aparte la Gyniclinique, medici profesionisti si dedicati! Sunt pacienta Dnei Dr Todorut Florina pe care o recomand cu drag!
  Flavia B
 • Lazarescu Diana
  Am avut numai experiente plăcute de fiecare data cand am apelat la serviciile lor! Personal amabil și cu mult profesionalism și aparatura de ultima generație intr-un ambient plăcut! Recomand cu drag Gyniclinique!
  Lazarescu Diana
 • Bianca Giurgiu
  Foarte multumita de serviciile oferite. (atat cele din sfera ginecologica, cat si pediatrica). In plus, personalul este foarte amabil.
  Bianca Giurgiu
 • Camelia Maria
  Recomand cu incredere clinica Gyniclinique! O echipa care se bazează pe principiile profesionalismului si promptitudinii. Personal foarte amabil de la recepție pană la medici.
  Camelia Maria
 • Oana Onutza
  Recomand cu incredere Clinica, sunt pacienta lor de mulți ani și sunt foarte mulțumită de serviciile Clinicii și de tot personalul medical.
  Oana Onutza
 • Paty Baia
  Sunt foarte multumita de serviciile oferite! Gyniclinique este o clinica cu adevarat deosebita. Ma bucur atunci cand ajung intr-un loc cu atmosfera placuta si oameni amabili. Va multumesc!
  Paty Baia
 • Robert Tari
  Servicii excelente! Medicii sunt deosebiți, la fel și personalul. Recomand cu căldură!
  Robert Tari
 • Nicoleta
  După ce am nascut, am crezut că este normal să pierd urina. Insa a început să aibă un impact asupra calității vieții mele – am fost speriata să plec din casă sau să mă duc în locuri unde nu știam unde este toaleta. Acest tratament a fost absolut uimitor. Imbunatatirile au aparut după primele 2 sedinte,acum ma simt mult mai bine , mai increzatoare.
  Nicoleta
  Timisoara
 • Carmen
  Sunt o femeie activa. Sportul si drumetiile faceau parte din viata mea. In ultimii ani, am avut probleme urinare, oricat de putina apa am consumat trebuia sa merg la toaleta in scurt timp. Dupa cele 6 sedinte pe fotoliul Emsella, viata mea a revenit la normal si pot sa ma bucur de activitatile mele preferate. Multumesc Emsella! Multumesc Gyniclinique!
  Carmen
  Deva
 • Raluca
  De o vreme buna, nu am mai plecat de acasa fara sa plimb dupa mine tampoane igienice, pierdeam urina la tuse, fuga si la orice efort mai maricel. Am vazut pe o retea de socializare aparatul Femilift de la Gyniclinique si m-am decis sa incerc sa schimb ceva in viata mea. Dupa terminarea celor 3 sedinte de laser vaginal, de cele mai multe ori, plec de acasa fara acele tampoane deranjante. A fost o alegere perfecta pentru mine.
  Raluca
  51 ani, Dumbravita
 • Stefana
  Sunt mamica a trei copii miraculousi. Nasterile naturale repetate au lasat in urma o serie de probleme ce influenteaza viata noastra de cuplu. Initial , cand mi-au povestit de aparat , nu am avut incredere foarte mare in tratamentul cu Femilift, dar m-am hotarat sa fac ceva si pentru mine. Deja dupa prima sedinta de laser vaginal am simtit o diferenta atat in diametrul vaginului , cat si in lubrefierea acestuia in timpul actului sexual. Acum sunt ca si persoana care am fost inainte de nasteri .
  Stefana
  39 ani, Arad
 • Andreea
  Sunt o femeie activa, sportiva si cu dorinta de viata. Fiind in menopauza, sufeream de o problema foarte deranjanta, uscaciunea vaginului si dureri implicite in timpul actului sexual. Am aflat de tratamentul cu laserul vaginal Femilift de la o prietena din strainatate si am fost foarte bucuroasa sa aflu ca exista la noi in oras. Am efectuat cele 3 sedinte de tratament si am observat de la prima sedinta o imbunatatire semnificativa a simptomelor.
  Andreea
  55 ani, Timisoara
 • Andrada
  In urma cu 3 ani am efectuat o operatie de micsorare a stomacului, dorind sa ma despart de kilogramele in plus. Operatia a fost un real success , dar pe langa reducerea grasimii de pe burta , au survenit si modificari nedorite, precum ar fi scaderea in volum a labiilor mari , modificand astfel intr-un mod negativ aspectul . Am auzit de interventia de marire a labiilor prin injectare de acid hialuronic si am gasit aproape de mine o clinica care mi-a indeplinit dorinta. A fost o interventie nedureroasa cu rezultate foarte bune.
  Andrada
  35 ani, Reșița
 • Gianina
  Sunt o femeie de 47 de ani. Dupa 3 nasteri si o relatie de 20 de ani, viata mea sexuala nu mai e ce a fost. Vaginul meu a devenit mai lax si nu reusesc sa simt mare lucru in timpul contactului sexual. La Gyniclinique am gasit solutia problemei mele. Am fost supusa unei interventii de augmentare a punctului G, interventie care mi-a readus zambetul pe buze!
  Gianina
  47 ani, Arad
 • Maria
  Au trecut 4 ani de cand am adus minunea noastra pe lume. A fost un travaliu lung, un bebit de 4,5 kg, care a necesitat un mic ajutor la nastere . Cicatricea de dupa epiziotomie a devenit dupa un timp dureroasa si denivelata. Nimeni nu a reusit sa ma ajute cu problema mea, pana am citit pe net de procedurile efectuate la Gyniclinique in Timisoara. Infiltratia de acid hialuronic in cicatricea mea perineala a imbunatatit mult aspectul si durerea la contact a disparut. Multumesc medicilor de la clinica pentru ajutorul acordat.
  Maria
  32 ani, Timișoara