Oferte lunare

Rejuvenare facială cu Laserul Alma CO2

Dacă îți dorești o rejuvenare facială intensivă laserul CO2 este alegerea ideală! Pielea își reface structurile, ceea ce duce la un ten mai luminos, estomparea ridurilor, creșterea elasticității pielii, o piele mai fermă și tonifiată. 

În plus, cum ar fi să știi care este vârsta reală a tenului tău?! Știai că la AZEENA by Gyniclinique poți beneficia de o SCANARE FACIALĂ ce îți măsoară 11 parametrii printre care: vârsta reală a tenului tău, eventualele pete pigmentare (chiar și cele care nu sunt vizibile cu ochiul liber).

Programează-te acum și profită de reducerea lunii!

Tratementul Dye-VL pentru Cuperoză și Rozacee

Profită de ofertă și scapă de leziunile vasculare de la nivelul feței. Laserul Dye-VL, parte din platforma Harmony XL Pso, tratează rapid și eficient leziunile vasculare superficiale, fie că este vorba de rozacee, cuperoză, teleangectazii sau angioame.

Stabilește o programare și bucură-te de reducerea lunii!

Tratament ClearSkin pentru acnee

Acneea te face să te simți inconfortabil/ă? Cum ar fi dacă ai avea un ten perfect? Bucură-te de puterea laserului non-ablativ ClearSkin, parte din platforma Harmony XL Pro de la Alma Laser, singurul laser special conceput împotriva acneei. Unda laser pătrunde în piele, distrugând bacteriile acneice și reduce producția de sebum, lâsând pielea intactă. Protocolul este completat de tratamentul cu Peelingul Cavitațional, ce curăță porii în profunzime și hrănește pielea pentru ca tu să te bucuri de un ten curat și luminos.
Programează-te și uită de acnee!

Newsletter


 
Înscrie-te la newsletter ca să te bucuri de oferte promoționale și să fii informat/ă despre noile articole medicale.