Te răsfățăm cu OFERTE SPECIALE

Investește în starea ta de bine și vitalitate

Azi este momentul perfect să te pui pe tine pe primul loc, să-ți oferi câteva ore de răsfăț cu tratamente special concepute pentru sănătate, vitalitate și frumusețe!

Bucură-te de pachetul Vitality Boost:

- 4 ore în clinicile AZEENA & Gyniclinique unde te bucuri de o ambianță minunată, o cafea și relaxare, în timp ce corpul și mintea ta sunt răsfățate cu tratamente premium

- începem cu o SCANARE DIGITALĂ A TENULUI  pentru a descoperi ce are nevoie pentru o piele strălucitoare, lipsită de riduri

pentru CURĂȚARE în profunzime & STRĂLUCIRE aplicăm un tratament personalizat Oxygeneo combinat cu Peeling cavitațional

- pentru LIFTING & FERMITATE aplicăm un SKIN BOOSTER injectabil, cu efecte pe termen lung

pentru IMUNITATE & ENERGIE îi oferim corpului un shot de Energy Max

 

Reactivează puterea frumuseții tale, cu Morpheus8

Morpheus8 LIFTEAZĂ, REMODELEAZĂ și strânge pielea, oferind o îmbunătățire a laxității pielii de pe față și gât, care anterior nu se putea realiza decât printr-o procedură chirurgicală, cum ar fi un lifting facial. 

BENEFICII incredibile cu Morpheus8:
- Netezește ridurile, stimulând producția proprie de colagen
- Oferă un aspect neted, întinerit, ferm pielii
- Tratează acneea și cicatricile
- Tonifică pielea lăsată în zona inferioară a feței și sub bărbie

Profită de OFERTA LUNII și stabilește o programare acum!


Spune adio ridurilor, cu laserul Alma CO2

Laserul CO2 reprezintă gold-standardul pentru REJUVENAREA pielii, STIMULÂND PRODUCȚIA PROPRIE DE COLAGEN, iar beneficiile continuă chiar și la 12 luni după procedură.

BENEFICII Alma Laser CO2:

- previne fotoîmbătrânirea: pete pigmentare, riduri, laxitate cutanată
- rejuvenează global fața prin stimularea producției de colagen
- tonifică pielea feței, gâtului și a decolteului.
- ameliorează sau elimină cicatricile

Citește despre toate avantajele oferite de laserul CO2 în articolul de pe blog!

Bucură-te de oferta lunii!


 

Redescoperă plăcerea intimă

Bucură-te din nou de fiecare moment și redescoperă încrederea și plăcerea intimă. Tratamentul inovator al atrofiei/ uscăciunii vaginale stimulează colagenul, ameliorează disconfortul și îți redă calitatea vieții de zi cu zi.

Profită de OFERTA LUNII și stabilește o programare acum!


Scapă de problema incontinenței urinare ușor și rapid

Calitatea vieții tale este afectată de scăpările de urină? Laserul CO2 FemiLift este soluția minim-invazivă, rapidă, nedureroasă, cu rezultate foarte bune pentru incontinența urinară. FemiLift CO2 este un laser special conceput pentru tratarea zonei genitale cu ajutorul unei probe laser cilindrice adaptată zonei tratate ce permite remodelarea mucoasei vaginale prin contracția fibrelor de colagen existente și stimularea sintezei de colagen și elastină (efecte benefice în laxitatea vaginală). Datorită sintezei de colagen la nivel suburetral, crește țesutul care asigură suportul uretrei și, astfel se reduc simptomele urinare și se îmbunătățește semnificativ continența urinară. 

BTL Emsella este un tratament nou, revoluționar, conceput pentru îmbunătățirea rapidă, ușoară și nedureroasă a simptomelor incontinenței urinare postpartum. Se adresează mușchilor planșeului pelvin, emițând unde electromagnetice focalizate cu intensitate crescută (HIFEM), stimulând contracția musculaturii pelvine în scopul de a se putea relua controlul asupra continenței vezicii urinare. 

Bucură-te de oferta lunii și spune adio incontinenței urinare care îți afectează calitatea vieții.

Redescoperă confortul intim

FormaV este o procedură minim-invazivă, ce utilizează energie de radiofrecvență și căldură localizată pentru a îmbunătăți estetica și elasticitatea vaginală. Dacă te întrebi cum te poate ajuta tratamentul cu FormaV îți prezentăm situațiile în care acest tratament revoluționar este soluția perfectă:

- Laxitate vaginală
- Disconfort vaginal
- Uscăciune vaginală
- Actul sexual dureros
- Incontinența urinară
- Scăderea lubrifierii vaginale
- Lipsa plăcerii sexuale

Citește totul despre avantajele tratamentului cu Forma V și profită de oferta lunii. Investește în vitalitate la orice vârstă!

Solicită o programare la Gyniclinique